opc_loader

Wensenlijst

 

Bestellen

Heeft u gevonden wat u zocht? Bij Bollé Eyewear kunt u makkelijk en vertrouwd bestellen!

Plaats de artikelen in de winkelmand en klik op "direct afrekenen" of winkel verder. Controleer het overzicht van uw bestelling en kies voor "afrekenen".

Bent u al klant? Dan kunt u inloggen. Bent u nog geen klant? Vul dan uw gegevens in. Als u "maak een account" aanvinkt wordt er een account voor u aangemaakt en is het na het bestellen eenvoudiger om uw order te volgen. Het aanmaken van een account is ook aan te raden als u later nog meer producten wil bestellen, op deze manier houdt u makkelijk overzicht.

Betalen

Vervolgens kiest u de gewenste betaalmethode. Bollé Eyewear biedt u verschillende opties, waaronder iDeal, PayPal, AfterPay en bankoverschrijving. Met AfterPay kunt u de bestelling achteraf betalen, hiervoor heeft u wel een AfterPay account nodig. Houd er ook rekening mee dat er extra kosten kunnen ontstaan als u te laat betaalt. Met een bankoverschrijving kan het zijn dat de afhandeling van uw bestelling net iets langer duurt aangezien er nog een handmatige controle uitgevoerd moet worden. Als u van plan bent om de bestelling zelf af te halen kunt u ook kiezen voor betalen bij afhalen.

Verzending

Zodra de betaling binnen is gaan we direct voor u aan de slag! In de meeste gevallen zal u order dezelfde dag nog verzonden worden.

Voor verzending maken wij gebruik van de diensten van PostNL, het is helaas niet mogelijk om een ander postbedrijf te selecteren. Wij rekenen geen kosten voor het verzenden.

Zodra uw pakket aangemeld is bij het postbedrijf ontvangt u van ons een track & trace code waarmee de zending te volgen is.